Vestea aşteptată de 4 ani – „Acum decidem…”! Ce a dezvăluit şi cât de sexy a pozat Celia

Întoarsă în țară de câteva luni, Celia se pregătește intens de relansarea în muzică. Îndrăgita artistă a făcut anunțul asteptat de toți fanii ei.

RomaniaTV.net
04 aug. 2017, 08:47

Celia este pusă pe treabă. Artista şi-a anunțat fanii de pe Facebook că îşi pregătește relansarea pe piața muzicală, aceasta dezvăluind că a terminat deja 4 piese şi abia asteaptă să lanseze noul single după o pauză de mai bine de 4 ani.

Anunțul făcut de Celia vine însoțit de o poza sexy cu artista, de la malul Mării Negre, în care artista îşi etalează corpul bine lucrat şi trebuie să recunoaștem că arată mai bine ca niciodată. 

„Să ştiți că nu v-am uitat! Chiar dacă am amânat puțin relansarea, foarte curând vă veți bucura de muzica mea! Am terminat deja 4 piese, nu stau degeaba. Acum decidem momentul prielnic pentru relansare! Curând dragii mei, curând … abia aștept să ne bucurăm împreună !!!!! Vă iubesc !!!”, şi-a anunțat artista fanii pe o rețea de socializare.

S-a întors cu familia în țară 

După 4 ani în care a locuit în Australia, dedicându-se vieții de mămică și soție, cântăreața Celia a decis să se întoarcă în țara ei natală. „Am revenit în România și am venit cu o energie minunată. Pregătită de relansare, proiecte interesante din care o să fac parte, muncă multă și implicare. Sunt fericită pentru că am decis în familie, iar pentru următorii ani, s-a ales România. Iar acest lucru nu poate decât să mă bucure enorm! Iubesc țara aceasta cu bune și cu rele și o pun mai presus de Australia. Sunt extrem de fericită că soțul meu a ales să ne mutăm în România și să ne ocupăm de afacerile pe care le avem aici și în același timp să îmi pot bucura sufletul cu emoția scenei, care îmi lipsește atât de mult”, a povestit Celia în urmă cu câteva luni.