Veşti bune pentru cei care pleacă la mare, TAXA DE POD de la FETEŞTI, suspendată DE TOT în WEEKEND

De vineri până luni nu se mai plăteşte taxa de pod de la Feteşti, a anunţat prim-ministrul Victor Ponta în şedinţa de Guvern de joi, când a reproşat CNADNR că a creat o "catastrofă" când a dispus ca taxa să fie suspendată doar în anumite intervale orare.

RomaniaTV.net
31 iul. 2014, 16:27
Veşti bune pentru cei care pleacă la mare, TAXA DE POD de la FETEŞTI, suspendată DE TOT în WEEKEND

Taxa de pod de la Feteşti nu se va mai plăti în weekend, pentru a se evita aglomeraţia care se creează săptămână de săptămână pe Autostrada Soarelui, la punctul de taxare. Premierul Victor Ponta a dat vina pentru această situaţie pe incompetenţa” CNADNR.

„CNADNR-ul a reuşit să facă tot o catastrofă la bariera de la Feteşti. Oamenii cred că nu se mai duc în vacanţă de groaza că… Nu ştiu cum s-au gândit orele alea, poate gândesc eu mai bine şi poate îi anunţaţi că de vineri până luni nu se plăteşte acolo la Feteşti. Ţinem oamenii acolo la Feteşti, pentru 13 lei ne batem joc de ei. Faptul că CNADNR-ul este atât de incompetent încât nu e în stare să facă un sistem care să poată să treacă oamenii mai repede să plătească, nu e vina oamenilor„, a afirmat Ponta.

Premierul i-a cerut ministrului Transporturilor, Ioan Rus, să rezolve această situaţie.

„Poate dl ministru Rus, dvs. mergeţi şi mai mult spre Transilvania, nu spre mare, dar poate ne arătaţi ce n-au fost în stare să facă ăştia atâţia ani, poate se poate rezolva. N-am găsit încă un om suficient de inteligent care să spună cum pot să plătesc taxa fără să stau două – trei ore la coadă. Deocamdată, o rezolvăm româneşte, adică ridicăm bariera trei zile, dar eu am speranţa că dvs., cu spiritul antreprenorial, reuşiţi să găsiţi o soluţie ca să nu ne mai batem joc de oameni”, i s-a adresat prim-ministrul lui Ioan Rus.