Veşti bune pentru fanii serialului „Urzeala tronurilor”. Ce au anunţat producătorii

Serialul "Urzeala tronurilor" va continua cu cel puţin încă trei sezoane, a dezvăluit unul dintre managerii HBO.

02 aug. 2015, 06:10
Veşti bune pentru fanii serialului „Urzeala tronurilor”. Ce au anunţat producătorii

Filmările pentru cel de-al şaselea sezon al serialului „Urzeala tronurilor” au loc în această perioadă. Managerii postului american, care plănuiau iniţial ca serialul să aibă şapte sezoane, au avut o rundă de discuţii cu creatorii show-ului în privinţa prelungirii acestei producţii TV dincolo de al şaptelea sezon, a dezvăluit Michael Lombardo, directorului departamentului de programe de la HBO.

„Ei se gândesc la încă doi ani dincolo de sezonul al şaselea”, a declarat Michael Lombardo la o întrunire organizată de Television Critics Association.

Lombardo a spus că el şi-ar dori ca serialul să continue şi dincolo de sezonul al optulea şi că ar fi deschis în faţa posibilităţii de a realiza un „prequel” (producţie a cărei acţiune se desfăşoară înainte de evenimentele relatate în producţia originală, n.r.) care să prezinte istoria bătăliei epice pentru Tronul de Fier din regatul fictiv Westeros, inspirată din cărţile din seria „Cântec de gheaţă şi foc” scrise de romancierul american George R. R. Martin.