Veşti de ULTIMĂ ORĂ despre IONELA PRODAN. Fiica ei din America a venit URGENT la Bucureşti

Ionela Prodan a ajuns la spital din nou acum trei săptămâni. Cântăreaţa de muzică populară abia fusese externată, dar pentru că nu s-a simţit prea bine familia a decis că trebuie să fie din nou internată.

29 mart. 2018, 10:40
Veşti de ULTIMĂ ORĂ despre IONELA PRODAN. Fiica ei din America a venit URGENT la Bucureşti

Ionela Prodan, este internata de aproape trei saptamani la Spitalul Elias si va mai ramane sub supravegherea medicilor inca o perioada.

IONELA PRODAN, primele imagini după ce s-a aflat că starea ei este CRITICĂ. Cum arată fără machiaj şi perucă FOTO

„La o perioada de doua luni, artista este programata la analize special! De cand a avut acele probleme vasculare din ianuarie, atunci cand i s-a montat si un holter, doctorii i-au spus ca situatia ei este delicata si pentru a tine sub observatie boala este obligatoriu sa se prezinte la spital si sa isi faca toate investigatiile! In caz contrar, poate avea probleme serioase”, au dezvaluit persoane apropiate familiei.

„Cantareata nu s-a simtit prea bine si doctorii ai decis ca nu trebuie externata, asa cum se astepta familia! Din contra, ea mai trebuie sa faca si alte analize importante”, au povestit prietenii.

Anamaria Prodan, ADEVĂRUL despre boala de care suferă Ionela Prodan. „Da, este…”

Mai mult, Ionela Prodan a ramas internata in spital, motiv pentru fiica ei din State sa revina in Romania: „Anca a luat avionul si a venit sa o ajute pe mama ei si sa ii fie aproape in momentele dificile! Asa s-a intamplat si la spitalizarea anterioara! Fata nu a mai putut sa stea in Vegas si sa astepte vesti din tara, ci a preferat sa fie langa cea care i-a dat viata pana cand isi va reveni total”.