Veşti proaste pentru Oana Zăvoranu! Medicii i-au schimbat tratamentul mamei sale, dar organismul NU răspunde

Oana Zăvoranu trece prin momente dificile de când mama sa a fost la un pas de moarte, în urmă cu două săptămâni. Deşi medicii i-au spus Mărioarei Zăvoranu că trebuie să facă cât mai curând un transplant de rinichi acest lucru nu s-a întâmplat, datorită stării grave în care se află acesta. Chiar dacă Mărioara Zăvoranu se afla sub un anumit tratament, medicii au decis să il schimbe, deoarece nu se vedeau semne de îmbunătăţire.

RomaniaTV.net
04 feb. 2015, 10:25
Veşti proaste pentru Oana Zăvoranu! Medicii i-au schimbat tratamentul mamei sale, dar organismul NU răspunde

Recent, medicii care o îngrijesc pe Mărioara Zăvoranu au decis să îi schimbe tratamentul pe care-l urma aceasta din momentul în care a ajuns la spital. Acest lucru s-a datorat faptului că organismul nu reacţiona mai deloc la primul tratament. Chiar dacă acum decizia medicilor o supune pe Mărioara Zăvoranu la un risc ridicat de nereuşită, dacă organismul va răspunde corespunzător, atunci rezultatul va fi unul pe măsură.

Medicii, despre mama Oanei Zăvoranu: Are şanse extrem de mici să supravieţuiască. I se dă morfină FOTO

„Nu este vreo schimbare sesizabilă imediat, dar, din fericire, lucrurile par să fie ceva mai bune. Nu răspundea la tratament, nu se vedea nicio îmbunătățire a stării ei de sănătate așa că au decis să schimbe puțin din medicamentele pe care i le administrează. Să sperăm că nu sunt doar efecte pe termen scurt și că tratamentul va da roade”, a declarat o sursă medicală pentru SpyNews.

Citeşte şi  Diagnostic dur al medicilor pentru Marioara Zăvoranu: Fără transplant, va muri în doi ani