Veşti triste pentru Israela! Liviu Arteni are o amantă mai tânără, Armonia. „Păruială” în direct între cele două

Dispariţia lui Liviu Arteni a încins spiritele între Israela şi amanta tinerelului ei soţ. O femeie din Sibiu a făcut dezvăluiri despre cum a început relaţia celor doi. Nervoasă, femeia de afaceri şi-a ieşit din fire şi a ameninţat-o pe rivală că va povesti lucruri care o vor face să nu mai iasă din casă.

05 oct. 2016, 06:57
Veşti triste pentru Israela! Liviu Arteni are o amantă mai tânără, Armonia. „Păruială” în direct între cele două

Liviu Arteni, soţul Israelei a plecat de câteva luni de acasă, dar femeia de afaceri nu este nici acum liniştită. pe lâbgă problemele pe care soţul ei le are cu alcoolul, se pare că acum a apărut o femeie care susţine că i-a fost amantă şi susţine că duispariţia lui este suspectă. În replică, Israela a catalogat-o pe amantă drept o femeie de moravuri uşoare. Simina Armonia este originară din Sibiu şi a povestit la Antena 1 cum a început idila cu soţul Israelei.

„L-am cunoscut pe Liviu în Bucureşti. Abia mă stabilisem şi eu. Se întâmpla anul trecut. Era ziua soţiei lui, în noiembrie, şi atunci m-a sunat. Ne-am întâlnit în luna decembrie la o cafenea din Dorobanţi. Era un tip spontan. Zicea că pleacă la Vişeu şi apoi mă suna să cobor ca să ne întâlnim. Surpize neplăcute nu am avut. Doar că a dispărut pur şi simplu. Ultima dată era în Olanda, la începutul lunii august. Era pupăcios, simţea nevoia de o femeie lângă el. Îmi spuneam mereu că este liber, dar eu îi arătam verigheta. Îşi dorea mult să divorţeze. Nu cred că mai este el online pentru că din august nu mi-a mai răspuns pe facebook. Dispariţia pare suspectă şi este! Am primit un mesaj de la prietenul lui cel mai bun potrivit căruia este posibil ca lui Liviu să i se întâmple ceva rău. Mă gândesc la el. Unde e…”, a declarat la Antena 1, Simina Armonia.

Nervoasă Israela a mărturisit că a mai vorbit telefonic cu femeia şi i-a spus să-l ia pe Liviu la ea. „O să dau tot din casă şi o să spun lucruri urâte despre tine pe care le ştiu de la Liviu! Nu mai scoţi capul în Sibiu. Îţi aminteşti că am, vorbit la telefon, când erai beată cu Liviu la o cafenea. Ţi-am spus de atunci că dacă vrei să-l ajuţi să-l iei la tine? Ai avut tupeu de centuristă să mă suni duminică pe telefonul meu privat şi să mă întrebi dacă ştiu ceva de Liviu”, a spus în replică femeia de afaceri care a mărturisit că această ocazie că ştia că cei doi se întâlneau.  

Israela a explicat că femeia a lucrat la grădiniţa germană de unde a plecat fără să-şi încheie socotelile cu patronul unităţii de învăţământ. „Este o băutoare de prim rang, care bea cot la cot cu Liviu! Eşti o alcoolistă! Nu aş fi scos la suprafaţă asta, dacă nu l-ar fi invitta pe Liviu în baruri când el se lupta cu băutura!”, a mai spis Israela la Antena 1.