Vestimentaţia potrivită pentru cele 4 tipuri de siluetă, ca să arăţi perfect

Un pic plinuta, cu solduri prea late sau, pur si simplu, androgina? Nu-ti face griji. Moda a evoluat atat de mult incat nu exista silueta careia sa nu i se potriveasca un anumit stil vestimentar sau ale carei atuuri sa nu poata fi scoase in evidenta.

02 sept. 2014, 05:42
Vestimentaţia potrivită pentru cele 4 tipuri de siluetă, ca să arăţi perfect

Umeri ingusti si usor cazuti inainte, talie mica si solduri late –  cam asa se caracterizeaza o silueta tip para. Dezavantajul major este ca fiecare kilogram in plus va aparea, cel mai probabil, tot pe solduri. Dar nu trebuie sa faci o tragedie din acest lucru daca te regasesti in aceasta categorie. Profita de atuurile pe care le ai, cel mai important fiind talia subtire. Daca ai si un bust generos, este de doua ori mai castigata.

Contureaza-ti talia cu o curea, scoate la inaintare pieptul cu bluze cu anchior si  evita croielile mulate pe solduri. Totodata, evita rochiile si pantalonii. O fusta tip lalea sau evazata este alegerea perfecta pentru a masca latimea bazinului, in timp ce o bluza usor mai „fistichie”, o esarfa sau o brosa de dimensiuni mari va atrage cu siguranta atentia asupra partii superioare a corpului, unde te poti mandri cu o talie subtire si un bust voluptuos.

Iata si un mic pont!

Poarta cardigane si sacouri luni care trec de solduri si renunta la cele scurte, pentru ca nu vor face altceva decat sa dea senzatia de solduri si mai late.

Continuarea pe Lyla.ro.