Vezi ce a păţit un bărbat după ce a alergat 1.600 de KILOMETRI cu un FRIGIDER în spate

Un bărbat de 49 de ani din Marea Britanie a ales o metodă inedită pentru a ajuta o organizaţie non-profit. Astfel, el a reuşit să strânge fonduri importante ce vor fi folosite pentru cercetarea cancerului, după ce a alergat peste 1.600 de kilometri cu un frigider în spate. Cu toate acestea, după finalul cursei, el a ajuns la spital cu dureri grave de spate din cauza greutăţii de aproape 50 de kilograme pe care a fost obligat să o aibă alături de el pentru întreaga cursă.

18 sept. 2013, 17:13

Tony Phoenix-Morrison a dovedit că oricine poate face lucruri incredibile, după ce a alergat de-a lungul întregii Marii Britanii, de la un capăt la celălalt, cu un frigider de 50 de kilograme în spate, potrvit Mirror.

Citeşte şi O tânără şi-a vândut virginitatea pe internet în scop caritabil

Gestul lui pare ieşit din comun, dar în acest mod bărbatul de 49 de ani a strâns fonduri importante pentru organizaţie non-profit care caută leacuri pentru cancer. Sportivul a terminat cursa de 1.600 de kilometri în cursul zilei de sâmbătă, dar a fost transportat ulterior la spital, după ce a acuzat grave dureri de spate.

Am avut dureri groaznice şi de câteva ori am simţit că o să mor. Aş fi vreut să renunţ, dar erau atât de mulţi oameni care mă aclamau şi îmi strângeau mână şi am reuşti să merg mai departe. La sfârşit eram în lacrimi de la durere şi de la mândrie. Mi-a reînviat încrederea în mine„, a povestit Tony.

Citeşte şi Un protest inedit: Au alergat GOI PUŞCĂ pe stradă pentru a salva tigrii de Sumatra FOTO

Potrivit testelor iniţiale, din cauza frigiderului, coloana vertebrală a avut de suferit, provocându-i bărbatului dureri insuportabile. În prezent, el se află în recuperare, dar nu va mai putea să repete vreodată experienţa.