Vezi de ce s-a supărat Victor Ponta pe Mircea Geoană

Vizita preşedintelui Senatului în Statele Unite ale Americii l-a nemulţumit pe Victor Ponta. Liderul Partidului Social Democrat este supărat că Mircea Geoană a avut întrevederi cu importanţi parteneri americani, deşi la Senat a lăsat vorbă că este în concediu de odihnă.

RomaniaTV.net
01 nov. 2011, 21:27
Vezi de ce s-a supărat Victor Ponta pe Mircea Geoană

Un comunicat de presă postat pe pagina Senatului anunţa, marţi, rezultatele întâlnirilor pe care Mircea Geoană le-a avut în Statele Unite în interes de serviciu. Preşedintele PSD este nemulţumit de faptul că nici el, nici conducerea Senatului nu au fost anunţaţi. Ponta a mai spus că plecarea lui Mircea Geoană în America, în interes de serviciu, a fost o surpriză pentru toată lumea.

„Este o singură problemă. Am aflat şi noi că domnul Geoana a plecat într-o vizită privată în străinătate, ceea ce este perfect legal şi normal. Domnul Geoană a dat un comunicat în care a anunţat România, cam în stilul în care Traian Băsescu dă comunicate la aeroportul din Otopeni şi dup-aia le uită pe la Bruxelles, domnul Geoană a zis că urmează să aibă întâlniri în care să prezinte punctul de vedere al opoziţiei, susţinerea noastră pentru nu ştiu ce proiecte şi nu ştiam în numele cui face aceste declaraţii”, a spus Victor Ponta la RTV.