Vezi minunea care l-a schimbat pe Piedone din ateu în credincios

17 aprilie 1996 este ziua care a marcat semnificativ și irevocabil viața omului Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 4. Edilul era prosper om de afaceri, patronul unui restaurant celebru din Capitală, preocupat îndeosebi de partea materială a vieții și mai puțin interesat de cea spirituală.

RomaniaTV.net
11 apr. 2012, 15:01
Vezi minunea care l-a schimbat pe Piedone din ateu în credincios

Noaptea de 17 aprilie 1996 avea însă să-l schimbe definitiv pe Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 4, atunci patronul unui restaurant din Capitală. Primarul a povestit pentru B365 că în noaptea de Înviere era la restaurant. „A venit soția de la slujbă, ea de altfel olteancă credincioasă, și a adus lumina Învierii și la noi, la restaurant. A pus o lumânare pe tejgheaua de la bucătărie, lângă ciurul în care era pusă verdeața la scurs pentru cartofii natur”, rememorează Piedone.

Lumina sfântă i-a dezvăluit chipul lui Iisus

După ce și-a făcut bilanțul, Piedone a ieșit din biroul de la contabilitate și s-a uitat în sală. I-a atras atenția flacăra de la lumânare. “Mă uit la flacăra lumânării și parcă văd ceva deosebit în ciur. Zic – ce naiba, am halucinații? E de la oboseală? Mă apropii și, astfel, se contura tot mai mult chipul lui Iisus exact în locul în care fusese coada de la ciur și unde, între timp, sărise smalțul”, a povestit Piedone, care spune că din acel moment viaţa lui a căpătat alt sens.

“Icoana” făcătoare de minuni a lui Piedone stă și astăzi, în casa sa, la loc de cinste.