Uimitoarele SECRETE din fabrica în care PERVERSIUNILE BĂRBAŢILOR prind viaţă GALERIE FOTO

Un fotograf american a realizat un reportaj foarte interesant, după ce s-a hotărât să surprindă modul în care sunt create cele mai scumpe păpuşi sexuale din lume. Astfel, manechinele sunt create la comandă, după preferinţele clientului şi costă peste 7.000 de dolari. Cu toate acestea, producătorul promite o experienţă inedită, mai ales că fiecare model este unicat.

17 iul. 2013, 06:59

Zackary Canepari, un renumit fotograf din California, a vizitat una dintre fabricile în care sunt produse păpuşi sexuale extrem de scumpe. Pentru 7.000 de dolari, orice bărbat poate avea o femeie artificială, din silicon, care îi poate îndeplini cele mai bizare perversiuni, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Inedit: Motivul pentru care MIRESELE din Japonia apelează la serviciile unei FABRICI de CLONE FOTO

Mai mult, bărbatul a stat de vorbă cu Matt McMullen, omul din spatele acestor păpuşi, care le lucrează manual, fiecare având o personalitate şi o înfăţişare proprie.

„Cred că artiştii au motivaţii ciudate atunci când vor să facă ceva. Mereu am vrut să sculptez trupuri de femei şi acest lucru a evoluat. Aceasta era progresia logică a ceea ce voiam să fac cu abilităţile mele artistice. Petreceam foarte mult timp singur în garaj, lucrând la aceste lucruri, dar familia mă credea ciudat„, a povestit sculptorul.

Citeşte şi Fetişurile şi obsesiile sexuale

Cu toate acestea, imaginile sunt incredibile, dar în acelaşi timp ciudate, mai ales că fotograful a surprins păpuşile în diferite perioade ale construcţiei lor. Artistul spune că operele sale sunt apreciate de bărbaţi din întreaga lume care le cumpără pentru scopuri din cele mai perverse. Chiar şi aşa, el nu îi critică pe cei care simt nevoia unei femei din plastic cu care să facă sex.