Viaţa bate filmul. A murit la 36 de ani, la o săptămână după nunta de vis

O femeie de 36 de ani, bolnavă de cancer în faza terminal, a murit la o săptămână după ce prietenii i-au organizat nunta ei de vis în doar 36 de ore.

11 dec. 2018, 13:26
Viaţa bate filmul. A murit la 36 de ani, la o săptămână după nunta de vis

Tasha Burton a fost acceptată la un azil pe 27 noiembrie, la ora 10 dimineața, iar a doua zi la ora 13, împreună cu logodnicul ei, se plimba pe culoar.

O radiografie a arătat că tumorile s-au răspândit în plămâni, ficat și ganglioni limfatici, iar medicii au spus că are doar două săptămâni de trăit.

Cel mai bun prieten al lui Tasha, Kat Leyden, a decis să organizeze o nuntă de vis pentru cei doi. Ea a depus o cerere urgentă pe Facebook prin intermediul Fundației Wishing Well Well, și a fost copleșită atunci când prietenii, familia și întreprinderile mari au vrut să ajute. 

Din păcate, la o săptămână după nuntă, Tasha a murit. Soțul ei, Daniel, a declarat într-o postare pe Facebook: „Îmi pare foarte rău că trebuie să vă spun că soția mea frumoasă a pierdut din nefericire luptaA murit în pace, înconjurată de dragoste. Sunt absolut devastat, dar știu că va trăi prin frumosul nostru fiu Alaric”.

și aveau un fiu de 19 luni pe nume Alaric, când Tasha a fost diagnosticat cu cancer intestinal în octombrie 2017.