Viaţa bate filmul. Creatorul noului Facebook este ROMÂN şi are o poveste incredibilă

Un român este hotărât să demonstreze că nu e cu nimic mai prejos decât însuşi Marc Zuckerberg. Lucian Mustaţă a creat o nouă reţea de socializare, de care vedete precum Anda Adam, Mirela Stelea, Ellie White şi DJ Wanda s-au declarat deja cucerite.

RomaniaTV.net
18 dec. 2013, 15:40
Viaţa bate filmul. Creatorul noului Facebook este ROMÂN şi are o poveste incredibilă

Viaţa românului Lucian Mustaţă ar putea constitui oricand subiectul unui film. Tânărul a crescut fără părinţi, în centre instuţionalizate, şi s-a ambiţionat să reuşească în viaţă pe cont propriu. A urmat facultatea de Cibernetică, a absolvit două mastere, lucrează part-time la o firmă de IT şi ca freelancer pentru a construi site-uri. Potrivit enational.ro, cea mai nouă creaţie a sa, numita NoteAboutLife, este, de fapt, o aplicaţie gândită ca un fel de capsulă a timpului.

NoteAboutLife este gândită ca o acţiune non-profit, a cărei misiune este de a oferi oamenilor de pretutindeni posibilitatea de a înregistra, stoca peste timp şi de a împărtăşi poveştile vieţii lor întregii umanităţi”, a povestit Lucian, a cărei aplicaţie a fost testată deja de vedete precum Anda Adam, Mirela Stelea, Ellie White şi DJ Wanda, care s-au grăbit să completeze chestionarele propriilor pagini, dezvăluind cu aceasta ocazie gânduri şi detalii despre care publicul habar nu avea.

Vezi şi: Facebook va introduce joi reclamele video