Viaţa de cuplu: Ingrediente de AUR ale unei relaţii reuşite

O viaţă de cuplu cunoaşte atât suişuri, cât şi coborâşuri. Este inevitabil, această caracteristică se poate aplica oricărui lucru în viaţă: orice urcă, mai devreme sau mai târziu coboară, şi orice coboara, mai devreme sau mai târziu va urca.

RomaniaTV.net
30 ian. 2015, 20:48
Viaţa de cuplu: Ingrediente de AUR ale unei relaţii reuşite

Chiar si in economie putem aplica aceasta lege. Insa ce inseamna o viata de cuplu extraordinara? Sigur, raspunsul va diferi de la o persoana la alta, insa daca vrei sa afli ce inseamna o relatie de cuplu extraordinara pe termen lung, pana la adanci batraneti, vei gasi aici 8 elemente comune:

Viata de cuplu # 1: Va respectati unul pe celalalt

Una dintre cele mai simple modalitati pentru a defini o relatie de cuplu extraordinara este respectul care exista sau nu. Daca sotul isi respecta sotia, iar ea la randul sau raspunde la fel atunci cei doi se afla pe drumul cel bun. In cazul in care relatia celor doi nu se bazeaza pe respectul reciproc aceasta mai devreme sau mai tarziu se va destrama.

Citeşte şi Sex de la A la Z. Ce spune numele tău despre sexualitatea ta

Viata de cuplu # 2: Abia asteptati sa va vedeti

Daca relatia voastra merge bine abia asteptati sa va vedeti, de fiecare data cand sunteti departe unul de celalalt. Este ok sa petreceti si timp separat, insa este importanta dorinta cu care asteptati sa-l revedeti pe celalalt.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO