Viaţa după FOTBAL. Cum s-au descurcat FOSTELE neveste de fotbalişti DUPĂ DIVORŢ

Viaţa ca soţie de fotbalist oferă un trai liniştit şi fără griji, mai ales dacă este vorba de un nume mare. Unele dintre fostele soţii ale fotbaliştilor au reuşit să se menţină la un standard ridicat chiar şi după despărţire sau divorţ.

21 feb. 2016, 08:49

Unele dintre fostele soţii de fotbalişti au intrat în afaceri, altele şi-au construit cariere în diverse domenii.

ALEXANDRA DINU, prima soţie a lui Adrian Mutu, s-a lansat în televiziune, ca prezentatoare a emisiunii ProMotor de la ProTV. După divorţ, Alexandra Dinu şi-a construit o carieră importantă în actorie. A jucat în producţii româneşti, dar mai ales în cele din Italia, ţară în care este stabilită, fiind chiar premiată în mai multe rânduri.

MIRELA STELEA a fost a doua soţie a lui Bogdan Stelea. După divorţ a lansat zeci de colectii vestimentare, atât în ţară, cât şi în străinătate. De ceva vreme, locuieşte mai mult timp în Dubai.

CĂTĂLINA BALINT, fosta nevastă a lui Gabi Balint, a investit în educaţie. Deţine mai multe grădiniţe şi after school-uri Happy Univers şi se ocupă personal de afacere.

CITEŞTE ŞI Blestem sau ghinion? Divorţurile SCANDALOASE ale GENERAŢIEI DE AUR – GALERIE FOTO

NICOLETA ILIE a fost căsătorită cu Sabin Ilie, iar după divorţ a devenit una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri. A adus în România produse ale unor firme celebre, Guess, Pinko, Lesilla şi altele, având la un moment dat peste 10 magazine în Bucureşti şi în ţară.

DIANA MUNTEANU nu a rezistat foarte mult alături de Claudiu Niculescu. Şi.a reluat cariera în televiziune şi a făcut parte din mai multe proiecte de succes. De asemenea, a semnat şi câteva contracte de imagine cu diverse firme.

SILVIA POP, fosta soţie a lui Ioan Timofte şi fosta iubită a lui Adrian Cristea, a ieşit de ceva vreme din showbiz. Actriţă şi cântăreaţă, Silvia Pop a terminat cursurile Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii Hyperion şi s-a apucat de afaceri.

LENI CELNICU a fost prima soţie a lui Gică Hagi. Cei doi au divorţat doar după câţiva ani. Leni lucrează în domeniul bancar, iar de curând s-a recăsătorit. Soţul său, de profesie economist, este om de afaceri, fiind rezident în Italia.

DANA PETRESCU l-a înşelat pe Dan Petrescu tocmai cu colegul său Radu Niculescu. După divorţ a prezentat un talkshow pe teme sexuale la Euforia TV, „Jurnal Intim” şi a intrat în afaceri, inclusiv cu o clinică pentru terapie sexuală.

DENISA NECHIFOR, fosta iubită a lui Adrian Cristea, are o firmă de PR şi de organizări de evenimente. Cei doi au ajuns chiar să colaboreze.

SIMONA MUNTEANU tocmai a divorţat de Dorinel Munteanu şi a obţinut deja o sumă lunară denumită prestaţie compensatorie, în valoare de 1.500 de euro. Asta însă doar dacă antrenorul – acum fără contract – nu va avea nici un angajament, sau va avea un salariu de până în 20.000 de euro pe lună. Dacă salariul îi va creşte, atunci şi valoarea compensaţiei se va mări. În plus, Dorinel va plăti şi cheltuielile curente din Germania ale soţiei. Simona Munteanu va primi şi o parte din avere, mai precis din afacerile derulate de fostul fotbalist.