Viaţa după moarte: Cinci experienţe uluitoare VIDEO

O usurare teribila, o lumina stralucitoare la capatul unui tunel in care simti caldura, abilitatea de a-ti vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te inconjoara intr-o pace absoluta. Acestea sunt doar cateva dintre descrierile oamenilor care au experimentat viata dupa moarte, mai exact perioada in care s-au aflat in moarte clinica.

06 feb. 2016, 20:08
Viaţa după moarte: Cinci experienţe uluitoare  VIDEO

Nu toate experientele, insa, au fost atat de linistitoare. Au fost oameni care au povestit ca vazut Iadul, ca au fost lipsiti de speranta si coplesiti de temeri sau chiar ca au fost torturati de demoni.
Comunitatea stiintifica este totusi sceptica in ceea ce priveste aceste povestiri, in timp ce altii sunt siguri ca aceste descrieri dovedesc existenta vietii de dupa moarte.

Iata in continuare cateva povestiri ale unor oameni care au experimentat viata dupa moarte. La finele lor, va invitam sa urmariti un film documentar uluitor: „Misterele fascinante ale lumii de dincolo”.

1. Veronika Ulrike Barthel

In 1981, Veronika a fost lovita de fulger in timp ce isi conducea masina prin furtuna. Ea povesteste ca a fost „teleportata” in Iad, cativa demoni excortand-o in „sala de asteptare”. „Aceste creaturi erau mult mai inspaimantatoare decat cele mai ingrozitoare personajele de filme horror pe care le-am vazut vreodata. Azi stiu ca erau demoni. Marsaluiau ca niste soldati pe langa mine. Se auzeau oameni care tipau de durere. Nu puteam sa respir si era un miros teribil. Am vazut un lac. Parea ca mijlocul unui vulcan. Demonii aruncau oamenii in niste caverne si ii intepau cu sulite daca tipau. Pe pamant misunau serpi care intimidau oamenii”, a povestit Veronika.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO