Viaţa lui s-a transformat într-un COŞMAR. Un singur FULG DE NEA l-ar putea ucide FOTO

Irlandezul Bernard Ward suferă de o afecţiune extrem de gravă, care l-ar putea costa propria viaţă. Bărbatul a dezvoltat o alergie bizară la frig, astfel că dacă un singur fulg de nea l-ar atinge, i-ar fi fatal.

26 nov. 2013, 10:34
Viaţa lui s-a transformat într-un COŞMAR. Un singur FULG DE NEA l-ar putea ucide FOTO

Ipoteza medicilor este că alergia lui Berbard a apărut după ce a stat în frig, la temperaturi de -10 grade Celsius, potrivit dailymail.co.uk.

Irlandezul a început să se simtă rău după mai multe zile în care a stat în frig, aşteptând autobuzul. Au început să îl doară mâinile, să i se umfle şi să îi apară pete roşii. „De fiecare dată când stăteam în frig aşteptând autobuzul, pe mâini îmi apăreau pete roşii care mă mâncau îngrozitor. Era extrem de dureros. Era ca şi când mi-aş fi băgat mâinile în urzici„, a explicat acesta.

CITEŞTE ŞI: Femeia care a făcut alergie la propriul său copil

Speriat, Bernard s-a dus la medic, iar după mai multe analize, doctorii i-au spus că suferă de o formă agresivă de urticarie şi că dacă nu îşi acoperă fiecare centimetru de piele atunci când afară este frig, riscă să intre în şoc anafilactic şi să moară.

Dacă şi un fulg de nea mi-ar atinge pielea, aş putea să mor. Îmi este rău la cea mai mică scădere de temperatură, iar iarna este un coşmar pentru mine. Viaţa mea s-a schimbat radical de când am fost diagnosticat cu această urticarie„, a povestit Bernard.

Medicii nu au reuşit să descoperă un tratament ca să-l vinde pe Bernard. Deocamdată, tot ce poate să facă el este să se ferească de tot ce este rece.