Viaţa sexuală în cuplu: 7 ponturi să-ţi stimulezi dorinţa

Comunicarea, intelegerea, iubirea si viata sexuala sunt cele mai importante elemente ale unei relatii de cuplu sanatoase. In momentul in care unul dintre ele lipseste mai devreme sau mai tarziu cei doi ajung s-o ia pe drumuri diferite. Desi, la prima vedere sexul pare cel mai putin important, adevarul este ca nici o relatie armonioasa nu poate exista fara el. In plus, foarte multe cupluri s-au despartit tocmai din cauza lipsei partidelor de amor. De aceea, orice cuplu trebuie sa-i acorde atentia cuvenita.

RomaniaTV.net
24 nov. 2017, 21:09
Viaţa sexuală în cuplu: 7 ponturi să-ţi stimulezi dorinţa

Iata cateva ponturi care va vor imbunatati considerabil viata sexuala.

Pont viata sexuala 1: Planificati sa petreceti timp de calitate impreuna

In fiecare seara petreceti 10-15 minute si sa vorbiti despre dragostea fizica si ce vreti sa obtineti fiecare in parte. Dupa cina faceti o plimbare in care sa continuati in soapta discutia de mai devreme. Timp de doua saptamani urmati cu sfintenie acelasi program. Este o modalitate excelenta de a deveni din ce in ce mai apropiati si a spori intimitatea cuplului.

Pont viata sexuala 2: Stabiliti-va un obiectiv sexi

In timp ce scopul pricipal al acestui plan este sa va imbunatatiti viata sexuala, veti obtine mai mult decat atat. Este vorba despre o schimbare mult mai profunda a ta. Este vorba despre schimbarea modului de a gandi, a corpului tau si a relatiei voastre. Vrei sa te apropii mai mult de partenerul de viata? Iti doresti sa te simti sexi? Vrei sa gasesti curajul de a-i spune iubitei/ului despre fanteziile tale? Un studiu realizat in 2008 a demonstrat faptul ca persoanele care si-au stabilit astfel de scopuri pozitive in raport cu relatiile sentimentale n-au inregistrat o scadere a dorintei de a face sex cu partenerul de viata in comparatie cu cei care isi fixasera scopuri pasive de genul: incetarea certurilor cu partenerul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.