Vica Blochina, băgată în belele de Victor Piţurcă. A vrut să îi facă un bine, dar nu a ieşit chiar aşa

În 2007, când a primit casa de la amantul Piţurcă, Vica a luat la pachet şi o datorie de 3.000 de lei care a făcut "pui", ajungând în timp, cu penalizări, la 10.000 de euro. Marţi, chiar în ziua în care a pierdut al patrulea proces cu asociaţia de locatari, blonda a achitat ultima tranşă a restanţei: 17.257,64 lei.

24 iun. 2015, 10:14
Vica Blochina, băgată în belele de Victor Piţurcă. A vrut să îi facă un bine, dar nu a ieşit chiar aşa

Lituanianca Vica Blochina a pierdut ieri un nou proces cu reprezentanţii asociaţiei de proprietari a blocului în care locuieşte, scrie libertatea.ro. Blonda, care are un copil cu fostul selecţioner al naţionalei Victor Piţurcă, a fost obligată să achite 4.004 lei, reprezentând penalităţi de întârziere la plata întreţinerii.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR. Prima DECLARAŢIE a câştigătorului. Cui îi mulţumeşte George Vintilă

Munca la fermă i-a achitat restanţele

Culmea, decizia a venit fix în ziua în care, conform unor surse din apropierea fostei dansatoare, aceasta ar fi depus la bancă, în contul asociaţiei, nu mai puţin de 17.200 de lei, contravaloarea ultimei tranşe a datoriei care a transformat- o în coşmarul administratorilor imobilului în care locuieşte cu fiul ei. De data aceasta, blonda a dispus de toate fondurile necesare, întrucât rolul pe care l-a jucat timp de trei luni în „Ferma vedetelor”, la PRO TV, a fost remunerat cu aproape 45.000 de euro (3.700 de euro pentru fiecare săptămână din cele 12 petrecute în competiţie).

Facturile neachitate au trimis-o de mai multe ori pe Vica în faţa magistraţilor, care au pronunţat împotriva ei patru decizii judecătoreşti în urma cărora aceasta a fost obligată să bage mâna adânc în buzunar. Prima astfel de sentinţă a apărut în februarie anul trecut, la un an de la chemarea în judecată (februarie 2013), şi privea suma de 2.786 lei. Ulterior, a pierdut alte trei speţe, două privind bani de achitat (7.000 de lei şi 4.004 lei) şi una privind executarea silită pentru acoperirea altor datorii pe care le strânsese la asociaţie.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR 2015. Vica Blochina, prima reacţie după ce a ajuns în SEMIFINALĂ

Bunele intenţii ale amantului au băgat-o în belea

Povestea restanţelor Vicăi are un debut interesant. În 2006, pe când se afla în amoruri adulterine cu Piţurcă, fostul selecţioner a simţit nevoia să-i ofere un domiciliu stabil şi luxos amantei şi i-a cumpărat un apartament de 350.000 de euro în buricul Capitalei. În momentul în care a achitat ultima tranşă şi i-a fost predat, l-a trecut pe numele Vicăi cu tot cu o datorie de 3.000 de lei, omisă din nea tenţie. Fată singură, obişnuită ca bărbatul să se ocupe de treburile administrative, Vica a aflat despre ea abia când penalităţile depăşiseră suma restantă.

Şi de aici a început distracţia. Cu 0,02% penalizare pe zi, suma a crescut ca Făt- Frumos şi, pentru că ratele de 1.000, 1.500 de lei pe care ea le achita lunar abia se simţeau, blonda a fost chemată în instanţă. După mai multe sentinţe potrivnice şi dispuneri de executare silită, lituanianca a plătit 13.000 de lei o dată, încă 20.000 altă dată şi ieri alte 17.200, care i-au adus şi eliberarea de datorii, salvându-i totodată luxosul apartament, amintire a iubirii lui Piţurcă.