Vica Blochina, euforică după ce a consumat marijuana împreună cu ginerele preşedintelui Băsescu

Vica Blochina povesteşte că prima dată a fumat marijuana la vârsta de 19 ani şi că în gaşca din care făcea parte era şi Syda, ginerele lui Băsescu.

RomaniaTV.net
04 iun. 2013, 09:45

Se pare că parfumul de marijuana îi leagă pe Vica Blochina (37 de ani) si Bogdan Ionescu (33 de ani), ginerele presedintelui Romaniei. Vica Blochina a povestit la filmările pentru emisiunea „Te pui cu blondele” (Antena 1), cum că ea şi Bogdan Ionescu au consumat droguri uşoare într-un local din Amsterdam (Olanda).

„Da, am fumat şi eu marijuana cu mulţi ani în urmă, pe când eram la Amsterdam cu o gaşcă de prieteni, printre care se afla şi Syda (n. r. – soţul Elenei Băsescu). Eram cu toţii foarte tineri, voiam să încercăm senzaţii tari. A fost prima şi ultima dată când am încercat aşa ceva. Nici Syda nu a mai fumat de atunci, din câte ştiu eu. A doua zi după ce am fumat marijuana cu Syda, încă pluteam”, li s-a confesat Vica celor de la Libertatea.

Această mărturisire o va costa, probabil, prietenia cu Syda, căruia i-a şifonat serios imaginea de băiat cuminte.

Întrebată de reporteri dacă şi Victor Piţurcă, bărbatul cu care s-a iubit 16 ani, a fumat marijuana, Vica a sărit imediat în apărarea selecţionerului României: “A, nu, n-are el treabă cu de-astea. Piţi nu bea, nu fumează şi nu a consumat niciodată droguri, căci este sportiv!”.

VEZI si Vica Blochina, în sânii goi pe Facebook