Vicepremier: Apă şi canalizare pentru toate localităţile cu peste 2.000 de locuitori în maximum trei ani

Sistemele de alimentare cu apă şi canalizare ar urma să fie introduse în toate localităţile cu peste 2.000 de locuitori, în cel mult trei ani, a afirmat vicepremierul Paul Stănescu.

09 ian. 2018, 11:15
Vicepremier: Apă şi canalizare pentru toate localităţile cu peste 2.000 de locuitori în maximum trei ani

„Vreau să vă spun că, în următorii doi-trei ani de zile, suntem aproape de a rezolva această problemă la majoritatea localităţilor de peste 2.000 de locuitori. (…) Angajamentul a fost luat în momentul în care am intrat în Uniunea Europeană (…), noi ne-am propus ca în doi-trei ani, maxim, să închidem acest lucru, ca fiecare localitate din această ţară cu peste 2.000 de locuitori (…) să aibă apă şi canal. Bineînţeles, şi cele sub 2.000 de locuitori trebuie să aibă apă şi canal”, a declarat Paul Stănescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Vicepremierul, însoţit de ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, şi de secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), Adrian Gâdea, a asistat marţi, la Piteşti, la semnarea a două contracte de finanţare, după care a avut o întâlnire cu primarii şi reprezentanţii administraţiei judeţene.