Vicepreşedinte PNL: Anunţul lui Crin Antonescu dovedeşte că e un bun şahist

Vicepreşedintele PNL Marcel Vela consideră că anunţul făcut sâmbătă de Crin Antonescu de a renunţa la cursa pentru alegerile prezidenţiale este dovada faptului că este un bun şahist şi că PNL are şansa reală să dea, în noiembrie, primul preşedinte liberal al României.

RomaniaTV.net
31 mai 2014, 17:31
Vicepreşedinte PNL: Anunţul lui Crin Antonescu dovedeşte că e un bun şahist

Marcel Vela a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că, în prezent, este important ca românii şi PNL să fie pe drumul cel bun, iar liberalii să rămână uniţi.

‘Ca şi în dragoste, politica este frumoasă pentru că viaţa poate începe de mai multe ori. Este un nou început şi este important ca România, românii şi PNL să fie pe drumul cel bun, cât şi toţi camarazii liberali să rămână uniţi în acest an complicat’, a afirmat Marcel Vela, lider al liberalilor cărăşeni.

Ponta, după retragerea lui Antonescu: Era singura variantă RAŢIONALĂ, dar simt o mare TRISTEŢE

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat sâmbătă intenţia de a nu candida la alegerile prezidenţiale din acest an, ca un pas spre urgentarea realizării proiectului de unificare a forţelor de dreapta şi în vederea desemnării cât mai grabnic a unui candidat unic al dreptei la preşedinţia României.