Vicepreşedinte PSD: Va fi o cursă prezidenţială dificilă. PSD va câştiga, nu poate avea GHINION în continuu

Vicepreşedintele PSD, Gheorghe Nichita, a declarat, miercuri, că social-democraţii vor câştiga alegerile prezidenţiale din toamnă, pentru că nu pot avea ghinion în continuu. Nichita crede că Victor Ponta trebuie să facă o campanie "foarte-foarte serioasă, de la om la om" pentru a-şi adjudeca "cele 10-12 procente" care îi mai lipsesc pentru victorie.

30 iul. 2014, 08:02
Vicepreşedinte PSD: Va fi o cursă prezidenţială dificilă. PSD va câştiga, nu poate avea GHINION în continuu

Gheorghe Nichita a declarat, la RFI, că „va fi o cursă prezidenţială foarte dificilă”: „Suntem pregătiţi pentru lucrul ăsta, am evaluat de mai mult timp acest aspect. Avem o experienţă destul de neplăcută la ultimele două alegeri prezidenţiale din 2004 şi 2009, din care cred că am învăţat foarte multe şi Victor Ponta şi noi, toţi ceilalţi din PSD şi nu numai, cred că şi românii”.

Vicepreşedintele social-democrat apreciază că „PSD-ul trebuie să convingă cât mai mulţi oameni de ceea ce s-a întâmplat în ultimii zece ani în România”, iar „Victor Ponta trebuie să facă o campanie foarte-foarte serioasă, o campanie foarte deschisă, de la om la om, prin care să câştige celelalte 10-12 procente necesare pentru a putea câştiga Preşedinţia în toamnă”.

Citeşte şi Victor Ponta, CANDIDAT OFICIAL pentru Cotroceni: Vreau să fiu preşedintele românilor, nu un nume pe un birou

Gheorghe Nichita spune că PSD nu ia în calcul un eşec la alegerile prezidenţiale din toamnă: „Obiectivul nostru este să câştigăm. Nu ne gândim astăzi dacă vom pierde. Am pierdut ultimele dăţi şi nu a fost bine pentru nimeni. Viitorul nostru nu se rezumă în clipa de faţă la ce se va întâmpla dacă vom pierde. Şi nu vom pierde noi, vor pierde românii, dacă vom pierde (…). Eu sunt convins că mobilizarea partidului este mai mare decât oricând şi românii sunt mai atenţi decât oricând la aceste alegeri prezidenţiale. Am convingerea că vom câştiga alegerile prezidenţiale. E a treia oară când participăm şi sunt convins că nu putem avea ghinion în continuu”.

Citeşte şi Victor Ponta: Sunt pregătit pentru 5 sau 10 ani la Cotroceni. Gata cu TRANZIŢIA şi generaţiile SACRIFICATE