Victimele din Colectiv, URMĂRITE DE BLESTEMUL FOCULUI. Coincidenţe stranii care îţi ridică părul pe tine

Două dintre victimele incendiului din Colectiv par că s-au născut sub zodia blestemată a focului. Andrei Găluţ, solistul de la Goodbye to Gravity, care se luptă pentru viaţă într-un spital din Olanda, a mai avut de-a face cu un incendiu pe scenă, în timpul unui concurs. În schimb, Andrei Bucă, unul dintre cei care au murit în incendiu, nu a scăpat de foc nici în mormânt: crucea și o parte din coroane au ars.

09 nov. 2015, 06:39
Victimele din Colectiv, URMĂRITE DE BLESTEMUL FOCULUI. Coincidenţe stranii care îţi ridică părul pe tine

Focul l-a urmărit toată viaţa pe Andrei Găluţ, solistul celor de la Goodbye to Gravity. Rănit în tragedia din clubul Colectiv şi internat acum în Olanda, Andrei a mai avut de-a face cu un incendiu şi în timpul concursului Megastar, pe care l-a câştigat.

În timpul finalei, unul dintre monitoarele de pe scenă a luat foc, dar incendiul a fost stins repede. Şi, pentru ca şirul coincidenţelor să continue, totul s-a petrecut sub ochii lui Adrian Despot, cel care era în juriu şi care s-a aflat în clubul Colectiv și în noaptea tragediei.

Andrei Bucă, unul din tinerii morți în noaptea incendiului, este urmărit de foc şi după moarte. Crucea, dar şi o parte din coroane au fost mistuite de flăcări. Focul s-a aprins de la mai multe lumânări așezate neglijent la mormânt.

Citeşte şi: INCENDIU COLECTIV. RAPORT LEGIŞTI: Persoanele decedate sâmbătă şi duminică aveau insuficienţă organo sistemică

INCENDIU COLECTIV. Bilanţul victimelor tragediei de la clubul Colectiv a ajuns la 45, după ce încă trei răniţi au murit duminică dimineaţa, informează România TV. În cursul zilei de sâmbătă, alte nouă persoane au pierdut lupta cu viaţa.

Bogdan Enache este a 45-a persoană decedată în urma incendiului de la clubul Colectiv. Starea acestuia s-a înrăutăţit în timpul zborului spre Elveţia, unde urma să fie transferat la o clinică din Zuric, iar medicii au luat decizia de a solicita pilotului să întoarcă aeronava spre Bucureşti. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, viaţa sa nu a mai putut fi salvată.

Bogdan era internat la Spitalul de Arşi, iar familia sa a cerut transferul la un spital din străinătate. Un avion SMURD a plecat duminică, la ora 16.20, cu bateristul trupei Goodbye to Gravity, către o clinică din Zurich (Elveţia), însă aceasta nu a mai ajuns la destinaţie, din cauză că starea lui Bogdan s-a înrăutăţit.

Potrivit directorului medical al Spitalului de Arşi, Cristian Niţescu, Bogdan Enache care ar fi fost programat iniţial să fie transferat în Franţa, dar din motive necunoscute destinaţia sa a fost schimbată. „Iniţial, se făcuseră demersurile pentru Franţa, nu ştiu din ce motiv destinaţia lui finală a rămas Elveţia. Deci va pleca în Elveţia”, spunea Niţescu înainte ca aeronava să decoleze din Bucureşti.