Informaţii şocante în ancheta pedofilului, fost spion de meserie, prins recent în Capitală

Victimele abuzurilor sexuale ale fostului ofiţer de contrainformaţii l-au recunoscut pe agresor în imaginile de la televizor şi au rememorat clipele de groază prin care au trecut. Ca să poată depăşi trauma, copiii au nevoie de consiliere psihologică, informează România TV.

31 iul. 2014, 06:08
Informaţii şocante în ancheta pedofilului, fost spion de meserie, prins recent în Capitală

Fostul ofiţer de informaţii, acuzat că a violat copii cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, a fost arestat vineri. Anchetatorii susţin că bărbatul în vârstă de 64 de ani a agresat opt minori, numai în ultimul an. El ademenea copii din apropierea şcolilor în locuri ferite, după care îi abuza sexual. Copiii erau ademeniţi de bătrânul aparent inofensiv cu dulciuri şi produse fast-food.

Pentru a obţine mărturiile copiiilor, interogatoriul a fost organizat sub forma unui joc astfel încât traumele psihologice să nu fie agravate. Câţiva dintre ei se tem de taţii lor şi l-au recunoscut pe agresor în imaginile de la televizor.

Monstrul în vârstă de 64 de ani care a violat nu mai puţin de 8 copii a primit mandat de arestare pentru 30 de zile din partea judecătorilor. Bărbatul, fost ofiţer de contrainformaţii şi profesor a fost prins după ce poliţiştii şi procurorii au descins în locuinţa lui.