Victimele teribilului accident de microbuz din Neamţ au fost înmormântate. Rudele acuză autorităţile locale VIDEO

Scandal în familiile celor nouă bărbați morți în accidentul teribil petrecut în Neamț. Rudele acuză autorităţile locale că nu le-au dat niciun ajutor de înmormântare. În Sâmbăta Mare, familiile şi-au luat rămas bun pentru totdeauna de la victimele acestei tragedii.

RomaniaTV.net
07 apr. 2018, 09:32
Victimele teribilului accident de microbuz din Neamţ au fost înmormântate. Rudele acuză autorităţile locale VIDEO

Scandal și lacrimi la înmormântarea muncitorilor morți în groaznicul accident de microbuz din Neamț. Rudele l-au acuzat pe primar că nu i-a ajutat cu nimic. Oamenii care au pregătit totul pentru înmormântarea muncitorilor s-au plâns că nimeni nu i-a ajutat cu nimic și au folosit chiar banii găsiți în buzunarele morților pentru a-i conduce pe ultimul drum.

Atât rudele celor nouă morți, cât și mai mulţi localnici din Budești au acuzat autorităţile că nu au acordat niciun ajutor familiilor victimelor. Ar fi fost la mijloc o lipsă de coordonare: autorităţile nu au ajuns la o soluție concretă pentru că nu au fost convocate de primar.

Nouă persoane au murit, după ce un microbuz în care se aflau zece oameni a căzut în canalul de aducţiune al râului Bistriţa, în zona localităţii Viişoara din judeţul Neamţ. Două persoane au fost date dispărute şi au fost găsite de către scafandri şi pompieri joi dimineaţă, la aproximativ opt ore de la producerea accidentului. O singură persoană – un tânăr de 22 de ani – a reuşit să se salveze. În maşină – o autoutilitară de marfă în care fuseseră montate banchete din lemn – se aflau muncitori care lucrau în zona Aradului şi care se întorceau acasă, la Piatra Neamţ, de sărbători.

Cei nouă bărbați care și-au pierdut viața în tragicul accident de microbuz au fost înmormântați, astăzi, după ce s-a obținut o dezlegare de la Biserica Română, având în vedere că în Sâmbăta Mare nu se fac înmormântări.