Victor Ciutacu: „Golanu’ ăla de Ghinea se dă balenă în galeata cu apă”

Victor Ciutacu dă de pământ cu Cristian Ghinea, după ce România TV a dezvăluit că acesta încasează 5000 de euro de la buget.

11 ian. 2023, 16:37
Victor Ciutacu: „Golanu’ ăla de Ghinea se dă balenă în galeata cu apă”

Victor Ciutcau a comentat în termeni duri pomana pe care o ia Cristian Ghinea de la buget, via USR, partidul cel mai vocal atunci când vine vorba de cheltuirea banilor statului. „Golanu’ ala de Ghinea se da balena in galeata cu apa ca el a anuntat public ca s-a angajat la USR. De unde ia 5.000 euro/luna din banii de subventie de la bugetul de stat. Bai, derbedeule, problema ta e ca pe piata libera nu te angajeaza nimeni; nu pe banii astia, nici pe salariul mediu pe economie. Asa ca ti-ai luat slujba de bugetar cu factura in singurul loc unde nu esti intrebat ce stii sa faci. Astia-s oamenii noi in politica, daca n-au sinecuri sau ONG-uri care sa suga de la stat si/sau de la Soros, mor de foame. Apropo, cate slujbe a mai avut Vladut Magicianul de cand a fost ejectat din Ministerul Sanatatii? Nici una, dar traieste bine, face copii, iubeste, pune directori de spitale in Bucuresti…, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Dana Budeanu intervine în scandalul Rafila-Ghinea: „Aţi încercat să babardiţi, n-aţi reușit să babardiți. Au rămas 20 de milioane din cele 50 de milioane. Nu spun că nu suntem în continuare arşi, dar cu pesedii suntem la jumate arși”
Cristian Ghinea, unul dintre liderii USR, un apropiat al lui Dan Barna şi unul dintre componenţii numitului „team Barna” din partidul condus de Cătălin Drulă, nu a rămas mult timp fără un venit sigur şi permanent, salvarea venindu-i chiar din partea partidului din care face parte.

Astfel, compania de consultanţă a lui Ghinea este unic asociat şi administrator este plătită de USR cu suma de 5.000 de euro lunar (n.r. echivalent în lei la cursul zilei), bani proveniţi din subvenţia pe care partidul o primeşte de la bugetul de stat.

 

EXCLUSIV Scandalos! Cristian Ghinea şi-a asigurat un salariu de 5.000 de euro din banii veniţi de la buget. Metoda ingenioasă prin care sifona bani publici direct de la partid! – DOCUMENTE

Jurnalistul Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii de prime time „Punctul culminant”, de la România TV, a comentat şi în direct situaţia, explicând şi legăturile pe care Ghinea le are cu diverse persoane din anturajul USR şi din sfera ONG-urilor.

„USR e partidul politic care latră cel mai agresiv când vine vorba de cheltuielile nesăbuite ale formațiunilor politice din bani de la bugetul de stat. Numai ca, în realitate, rezistii nici măcar nu mimează corectitudinea. Baga hulpav, fără grețuri, mana în butoiul bugetar cu miere. Strategul și ideologul partidului, fostul ministru al fondurilor europene, ex ong-istul Cristian Ghinea, rămas șomer după experienta guvernamentala, a găsit modalitatea de a se plăti singur de la bugetul public.

Mai exact, din banii primiți de USR ca subvenție de la bugetul de stat, partidul plătește consultanta, 5.000 euro/luna, unei firme al carei unic asociat și administrator este…Cristian Ghinea”, ne-a declarat Victor Ciutacu.