Victor Ciutacu, schimb de replici cu Florin Negruţiu: „A sărit din patron arestat, în patron arestat”

Victor Ciutacu a ținut să îi răspundă lui Negruțiu, din postura primului jurnalist care a făcut dezvăluiri prin înregistrăile cu procurorii de la DNA Ploiești pe care le-a difuzat la România TV.

RomaniaTV.net
14 ian. 2019, 19:33
Victor Ciutacu, schimb de replici cu Florin Negruţiu: „A sărit din patron arestat, în patron arestat”

Un jurnalist de la Digi 24, a comentat, pe post, crima de la Mediaș, unde un fost pușcăriaș, eliberat în baza recursului compensatoriu, a ucis un tânăr de 25 de ani. Florin Negruțiu, jurnalistul în cauză și-a atacat colegii de breaslă și a spus că „dacă te duci acasă și dai drumul la televizor, de 2 ani, la Pușcărie TV, vezi, seară de seară, cum sunt plânși acești oameni.”.

„Aud că unul Negruțiu, care a trecut prin presă sărind din patron arestat în patron arestat (Vîntu, Sârbu…) și care acum lucrează la unica televiziune trimisă în judecată pentru dare de mită, se referă la mine și la colegii mei cu duiosul „pușcărie tv”. Dat fiind că e o chestie de atitudine, eu zic să fie primită urarea. Da’, pușchea pe limbă, nu noi așteptăm pronunțarea în dosarul cu nea Mitică…”, a fost reacția lui Ciutacu.

Iată declarația lui Negruțiu care a provocat reacția lui Ciutacu: „Dacă te duci acasă și dai drumul la televizor, de 2 ani, la Pușcărie TV, vezi, seară de seară, cum sunt plânși acești oameni. Actuala guvernare plânge pe umerii deținuților de 2 ani de zile în ideea că deținuții sau infractorii cei mari vor ieși și ei odată cu acești borfași.”.