Victor Hănescu, sprijin important în proiectul taberelor „Train like a Pro”

Victor Hănescu a creat taberele "Train Like a Pro", unde se pune accent în mod special pe latura mentală și emoțională a micilor tenismeni.

21 oct. 2016, 16:19
Victor Hănescu, sprijin important în proiectul taberelor „Train like a Pro”

Train Like a Pro este susținut de un staff de antrenament de elită alcătuit din experții în mental coaching Dave de Haan și Cristina de Rolo, alături un grup de specialiști români, printre care și actori. În acest context, Alexandrion Grup Romania și Fundația Alexandrion au semnat un parteneriat cu Asociatia Tenis Club „Victor Hanescu”, în care au oferit burse pentru jucătorii ce participă la taberele „Train Like a Pro”. „Alexandrion Grup are acum în portofoliu și tenisul, o disciplină sportivă cu excelente rezultate pe plan internațional. Alexandrion Grup sprijină déjà campionii din fotbal, handball, rugby, polo, ciclism sau golf”, a declarat Răzvan Vasile, Director Comercial Alexandrion Grup România.

„Mulțumim Alexandrion Grup pentru sprijinul acordat. Vom căuta esența de campion în jucătorii pe care îi vom lansa către marea performanță”, a declarat Victor Hănescu.

La acțiune au participat atât personalități din lumea tenisului, printre care Alexandra Dulgheru sau arbitrul internațional Herve Madramany, dar și din alte discipline sportive, cât și din lumea artistică și de afaceri.