Ioan Andone, dorit în locul lui Victor Piţurcă la Al Ittihad

Ioan Andone ar putea fi înlocuitorul lui Victor Piţurcă la Al Ittihad. Şeicii vor să scape de fostul selecţioner al României după clasarea de pe locul 4 în ultimul sezon.

25 iun. 2015, 09:02
Ioan Andone, dorit în locul lui Victor Piţurcă la Al Ittihad

Presa arabă a speculat că, iniţial, şeicii au negociat cu Costel Gâlcă, dar acesta a refuzat, fostul tehnician al Stelei din sezonul trecut aşteptând, se pare, o ofertă din Spania. Ultima pistă a şefilor grupării cu sediul în Jeddah pare să fie Ioan Andone.

Citeşte şi Victor Piţurcă, DAT AFARĂ de la AL Ittihad. Proces la FIFA

„Am văzut că se vorbeşte despre mine că m-aş duce în locul lui Victor Piţurcă la Al Ittihad, dar nu ştiu nimic, deocamdată nu m-a căutat nimeni”, a declarat Ioan Andone pentru Ring.

Anul trecut, Andone a antrenat în Arabia Saudită pe Al Ettifaq, club unde mai avusese în trecut un mandat, în sezonul 2008-2009. „Ando” a mai pregătit în Golf şi echipa Al Ahli.

„Sigur că m-ar tenta o nouă aventură în Golf, mai ales că e vorba despre Al Ittihad. Dacă aş veni după Piţurcă, ar fi foarte bine, pentru că au jucători foarte buni. Eu cunosc foarte bine clubul şi echipa”, a spus Ioan Andone.