Victor Piţurcă, săgeţi către Iordănescu: Finlanda putea să ne bată la o diferenţă mai mare

Victor Pițurcă, selecționerul care a început campania de calificare a tricolorilor la Euro 2016, a comentat acid remiza obținută cu Finlanda, scor 1-1.

09 oct. 2015, 06:31
Victor Piţurcă, săgeţi către Iordănescu: Finlanda putea să ne bată la o diferenţă mai mare

„Atunci când câștigam eu nu era bine. Se spunea că de ce am câștigat în Finlanda cu 2-0, de ce am câștigat în Grecia și așa mai departe. Am ratat multe ocazii joi. Orice joc la echipa națională este fantastic de important.

Echipa României nu a mai câștigat de patru jocuri, cauzele trebuie să le găsiți la cei care se ocupă acum de echipa națională. Eu am constatat niște lucruri, dar nu vreau să le discut. Problemele țin strict de conducerea tehnică.

Trebuie să-ți cunoști foarte bine jucătorii, în cel mai mic amănunt. Puteam să pierdem la o diferență mai mare de goluri cu Finlanda.

Citeşte şi Naţionala României, ruşine istorică. Tricolorii au bătut un record trist, vechi de 67 de ani

Cu acest arbitru am fost dezavantajați în meciul cu Olanda, iar acum s-a revanșat. Măcar asta e bine. Nu mă miră deloc că i s-a cerut demisia lui Iordănescu. E foarte urât, asta e mentalitatea noastră. Dacă nu terminăm în primele două locuri, va fi foarte greu să ne mai calificăm.

Citeşte şi EURO 2016. Ce şanse mai are România. Toate calculele, ne putem califica chiar dacă pierdem în Feroe

Acum ne bucurăm că am egalat în ultimul minut, când am câștigat cu 2-0 în Finlanda era supărare mare pentru că nu jucasem bine”, a spus Victor Pițurcă la Dolce Sport.

România a terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu Finlanda, în penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, meci la care golul „tricolorilor” a fost marcat în minutul 90+1 de Hoban.