Scandal INTERNAŢIONAL declanşat de VICTOR PIŢURCĂ. Acuze FĂRĂ PRECEDENT

VICTOR PITURCA. Selectionerul VICTOR PITURCA a facut mai multe declaratii care sunt pe cale sa provoace un scandal international. VICTOR PITURCA a spus ca Grecia ar fi umblat la arbitri inaintea barajului cu Romania.

16 apr. 2014, 06:53
Scandal INTERNAŢIONAL declanşat de VICTOR PIŢURCĂ. Acuze FĂRĂ PRECEDENT

VICTOR PITURCA. Selectionerul VICTOR PITURCA i-a acuzat pe greci ca ar fi cumparat calificarea la CM 2014.

„Stiam de cand am cazut cu grecii ca asa va fi. Grecii sunt foarte bine pusi la punct din punctul asta de vedere fiindca au un om al treilea in UEFA. Meciurile importante erau astea doua. Am avut un arbitraj cum nu mai exista in fotbalul romanesc. Intentie mai clara n-a existat. Am primit un gol din ofsaid, facut cadou. Au fost nu stiu cate faulturi, dintre care unul s-a materializat cu gol. Arbitrul a inghetat jocul dupa ce au condus ei. Lui Bourceanu i-a dat galben desi stia ca va fi suspendat. Mai clar de atat nu se poate!”, a spus VICTOR PITURCA la Dolce Sport.

VICTOR PITURCA a precizat ca a fost avertizat de conducerea FRF ca va avea probleme de arbitraj in „dubla” cu Grecia.

„Bela Kassai mi-a spus inca de la tragerea la sorti sa fiu atent. Mi-a dat si numele arbitrului care va fi desemnat, am facut pariu cu el. Si chiar asa a fost. Si in meciul retur am avut penalty neacordat, iar arbitrul a inghetat jocul”, a precizat VICTOR PITURCA.

Romania a ratat calificarea la Cupa Mondiala, fiind eliminata de Grecia la baraj, după 1-3 la Atena si 1-1 la Bucuresti.