Victor Ponta, către CRBL: Să nu vii să mă susţii la Târgu Jiu VIDEO

Preşedintele PC, Daniel Constantin, şi-a lansat la Piteşti candidatura pentru parlamentare în compania lui Victor Ponta şi Crin Antonescu. În cadrul evenimentului s-a strecurat si un moment extrem de amuzant pentru cei prezenţi, cu premierul Victor Ponta şi cântăreţul CRBL, în prim plan.

RomaniaTV.net
09 nov. 2012, 21:43
Victor Ponta, către CRBL: Să nu vii să mă susţii la Târgu Jiu VIDEO

În timpul lansării candidaturii la alegerile parlamentare a preşedintelui Partidului Conservator, Daniel Constantin, premierul Victor Ponta l-a avertizat în glumă pe CRBL să nu participe la lansarea candidaturii sale, la Târgu Jiu, după ce în vară artistul a primit interzis în oraşul lui Brâncuşi. „CRBL, mulţumesc pentru sprijinul acordat lui Daniel, te rog să nu vii la Târgu Jiu să mă susţii…„, a spus Ponta.

În vara acestui an, CRBL a fost declarat persona non-grata în Târgu Jiu, după ce artistul a încărcat pe un site de socializare o fotografie în care Coloana Infinitului a lui Brancuşi pare să i se ridice dintre picioare. Poza a atras reacţii vehemente din partea oamenilor şi autorităţilor din Târgu Jiu. 

În schimb, Daniel Constantin a primit cu braţele deschise susţinerea artistului, mai ales că amândoi sunt din acelaşi oraş. „Eu sunt piteştean şi aşa am să rămân. Îl ştiu pe Daniel din copilărie, suntem de aceeaşi vârstă, suntem în aceeaşi zodie. Am văzut că azi este aici. Eu sunt în drum spre Câmpia Turzii, am un concert. Am zis să trec pe al Piteşti, să te susţin, să-ţi urez baftă„, a spus CRBL.