Victor Ponta a prezentat NOI IMAGINI cu Liviu Dragnea alături de George Maior şi Florian Coldea

Victor Ponta a prezentat, luni seară, imagini noi cu Liviu Dragnea alături de George Maior și Florian Coldea.

10 sept. 2018, 20:37
Victor Ponta a prezentat NOI IMAGINI cu Liviu Dragnea alături de George Maior şi Florian Coldea

Într-una din aceste imagini, Liviu Dragnea apare discutând alături de George Maior și Florian Coldea la un eveniment.

„Toata povestea cu Dragnea care luptă cu statul paralel este o uriașă minciună, nu o crede nimeni, cu asta încerci să acoperi toate celelalte proobleme”, a precizat Victor Ponta, la B1 TV.

Felul în care Liviu Dragnea a fost protejat de vreo acțiune a autorităților privind activitățile sale este o dovadă a apropierii de SRI și DNA, susține Ponta.

„Vreau să înțelegeti de ce atâția ani domnul Dragnea pe problema Tel Drum nu a avut niciun fel de necazuri. În dosarul Belina a fost trimisă în judecată Sevil Shhaideh, vă spun eu că am fost acolo și acolo stă Dragnea, nu Sevil Shhaideh”, a arătat fostul premier.

Liviu Dragnea, despre poza publicată de Victor Ponta: Maior a dat-o. Să le scoată pe toate, erau evenimente publice

Acesta a mai completat afirmând că el nu crede că există niciun „stat paralel”, ceea ce este numit așa fiind de fapt instituțiile pe care nu le controlează Liviu Dragnea.

Victor Ponta a postat duminică o poză în care apare liderul PSD, Liviu Dragnea, alături de George Maior, iar în spatele lor se află Laura Codruța Kovesi. Ponta a scris că Dragnea nu luptă cu statul paralel, ci doar să-și ascundă banii de la Teldrum și Farmavet.

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea. Poza cu care vrea să-l compromită pe liderul PSD FOTO