Victor Ponta: Astăzi nu pot să salvez moţiunea lui Orban chiar de Orban, însă îmi propun ca, din toamnă, să avem un alt guvern

Victor Ponta a declarat miercuri, în plenul Parlamentului, unde este dezbătută moţiunea de cenzură a PNL, că nu o va „salva” astăzi, dar că îşi propune ca din toamnă, „alături de colegii de la Pro România, de la PSD, ALDE şi ceilalţi să salvăm social-democraţia din România şi să avem un alt guvern”.

RomaniaTV.net
27 iun. 2018, 14:30
Victor Ponta: Astăzi nu pot să salvez moţiunea lui Orban chiar de Orban, însă îmi propun ca, din toamnă, să avem un alt guvern

„Mi-a fost menţionat numele mai devreme, în calitate de «salvator» (referire la declaraţia lui Traian Băsescu, n.r.). Sunt foarte mândru că în 2012 am reuşit să salvez România de guvernele domnului Băsescu. Dacă era altă Curte Constituţională, salvam România chiar de domnul Băsescu. Astăzi nu pot să salvez moţiunea domnului Ludovic Orban chiar de domnul Ludovic Orban, cum, de altfel, nici nu îmi propun să salvez PMP-ul de domnul Băsescu. Îmi propun un singur lucru: din toamnă, alături de colegii de la Pro România, de la PSD, ALDE şi ceilalţi să salvăm social-democraţia din România şi să avem un alt guvern”, a spus Victor Ponta, potrivit News.ro.

Moţiunea a fost citită miercuri, în plenul Parlamentului, de Radu Mihail, senator USR.

Viorica Dăncilă a participat la citirea moţiunii, a susţinut un discurs în mod repetat întrerupt de protestele parlamentarilor USR şi PNL, care au strigat „Demisia!”, în timp ce Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au urmărit din birou desfăşurarea şedinţei.