Victor Ponta, atac dur la Iohannis: E o catastrofă!

Klaus Iohannis este o catastrofă pentru România, spune fostul premier Victor Ponta. Acesta a declarat la emisiunea România Exclusiv, de la România TV, că nici Traian Băsescu nu s-ar fi folosit de moartea unor oameni ca să-şi distrugă adversarii. El mai spune că situaţia în care se află acum fostul preşedinte şi familia acestuia este rezultatul tipului de politică pe care l-a fpcut Traina Băsescu - cea cu dosare.

19 iun. 2016, 20:40
Victor Ponta, atac dur la Iohannis: E o catastrofă!

Domnul Iohannis este cel mai netalentat la politică externă. Dă pe lângă poartă… În acest moment politica externă nu înseamna vizite vin eu cu soţia şi la mall şi punem flori. E o catastrofă de politică externă, ca personalite. Toţi spun că a venit să-i cântăm imnul, să facă poza şi nu am vorbit nimic„, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Fostul premier îi reproşează preşedintelui şi modul cum a acţionat pentru a da jos guvernul pe care îl conducea. Mai mult, Victor Ponta susţine că Traian Băsescu nu ar fi făcut niciodată ce a făcut Klaus Iohannis. „Băsescu, în toate ticăloşiile pe care le-a comis, niciodată nu l-am văzut folosind moartea unor oameni pentru interese politice. Dacă accidentul de la Colectiv era în vremea lui, era primul acolo, dar nu ar fi folosit politic împotriva adversarului„, a mai spus Victor Ponta.

Ponta precizează însă că acum Băsescu plăteşte pentru tot răul pe care l-a făcut. „Realizează ce a facut şi cum se întorc împotriva lui lucrurile pe care le-a făcut. I-a plăcut cu dosarele, cred că a vrut ca Năstase să aibă dosar penal. La fel şi-a dorit şi ca alţii să aibă, acum se întroc lucrurile„, a mai spus Victor Ponta.