Victor Ponta, atac DUR la Iohannis: „Hotărârile judecătoreşti se aplică doar la iobagi, sau şi la Domnia Sa – Moşierul?”

Victor Ponta a comentat dur pe Facebook dubla măsură folosită de Klaus Iohannis atunci când vorbeşte despre aplicarea hotărârilor judecătoreşti.

RomaniaTV.net
20 feb. 2016, 10:31
Victor Ponta, atac DUR la Iohannis: „Hotărârile judecătoreşti se aplică doar la iobagi, sau şi la Domnia Sa – Moşierul?”

Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns valului de critci abătute asupra sa ca urmare a luării de poziţie din cazul Antenei 3 – când a catalogat executarea silită de către ANAF drept o măsură „heirupistă” -, explicând că nu a spus niciodată că hotărârea judecătorească nu ar fi trebuit aplicată. Fostul premier Ponta îi sugerează şefului statului, pe Facebook, să aibă aceeaşi atitudine şi în cazul casei sale din Sibiu, pierdută în urma unei hotărâri judecătoreşti definitive şi executorii.

„O Intrebare simpla – Dvs ce credeti, la cine va merge luni dimineata la prima ora ANAF – la Antena 3 sau la Dl Klaus Iohannis?

„Este evident – şi am spus acest lucru de nenumărate ori – că o decizie judecătorească trebuie aplicată” – declaratia KLAUS IOHANNIS, 19.02.2016, Bruxelles.

Dl Iohannis se refera (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplica si la Domnia Sa – Mosierul?

Pai e simplu de aflat – luni , 22.02.2016 , ora 9.00 AM, Dl Iohannis sa permita ANAF executarea deciziei definitive si executorie a Curtii de Apel Brasov (data inca din luna Noiembrie 2015), sa evacueze in maxim 5 zile casa obtinuta prin frauda si fals, si sa restituie suma de 640.000 EURO incasata ilegal (inclusiv chiria pe 2016)!

(Si sa spuna „Danke” ca justitia nu s-a sesizat inca sa ii ia si casa din Miami sau cea din Wolfsburg/ce blestem pe tara asta ca dupa Basescu care inca tine casa obtinuta ilegal in Mihaileanu sa vina Iohannis care isi tine casa obtinuta la fel de ilegal in Sibiu)!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.