Victor Ponta, atac dur la justiţie, după violul din Vaslui: Dacă nu se află în presă, infractorii stau acasă

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook, miercuri, un mesaj de solidarizare cu tânăra violată anul trecut de şapte brute, în judeţul Vaslui, şi obligată acum să treacă printr-o altă dramă şi să-şi vadă agresorii liberi, puşi doar sub control judiciar.

22 iul. 2015, 10:05
Victor Ponta, atac dur la justiţie, după violul din Vaslui: Dacă nu se află în presă, infractorii stau acasă

Victor Ponta atrage atenţia în mesajul său de pe reţeaua de socializare că este timpul ca justiţia să nu-şi mai facă treaba doar în cazurile mediatizate.

„Îmi exprim solidaritatea cu victima infracțiunii de la Vaslui și cu toate victimele care au de suferit în țară și pentru care nu se face dreptate! Îmi exprim indignarea pentru faptul că de ani de zile spunem că ‪#‎Justiția‬ trebuie să îi pedepsească pe toți în mod egal, de ani de zile se văd la TV doar bătăliile politice, dar dacă nu se afla de către presă ce s-a întâmplat la Vaslui, niște infractori periculoși stăteau acasă. Cred că e un lucru foarte grav că nu ne concentrăm pe viața de zi cu zi a oamenilor. Vreau să cred că după acest moment se va schimba ceva cu adevărat!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Victor Ponta a abordat subiectul şi în şedinţa de Guvern, cerându-i pe un ton vehement ministrului Justiţiei să se asigure că în acest caz se va face dreptate.