Victor Ponta, atac la Iohannis: În ultimele două luni s-a comportat ca un preşedinte PNL VIDEO

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la România TV că preşedintele Klaus Iohannis "s-a comportat în ultimele două luni ca preşedinte al PNL". Totodată, Ponta a precizat că va demisiona doar dacă coliţia de guvernare îi va cere acest lucru.

23 iul. 2015, 19:26
Victor Ponta, atac la Iohannis: În ultimele două luni s-a comportat ca un preşedinte PNL VIDEO

„E o poveste că o să mi se ridice sprijinul politic. Aș fi demisionat din funcția de premier dacă toți colegii mei nu mi-ar fi spus că ar fi o trădare să-i lăsăm pe cei de la PNL la guvernare. Nu îmi e frică de trădare. (…) Dacă coaliţia de guvernare îmi va cere acest lucru, într-o secundă mi-o dau, dacă se isterizează Gorghiu, nu. Dacă se va găsi o persoană mai bună decât mine pentru a fi pusă premier, eu sunt primul care o susțin„, a adăugat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta a mai precizat că în ultimele două luni, şeful statului „s-a comportat ca un preşedintele al PNL” şi că acesta va trebui să dovedească din nou că este preşedintele României.

„Suntem într-o situaţie oarecum ciudată. Ar trebui teoretic să fie preşedintele României, dumnealui în ultimele luni s-a comportat ca preşedintele Partidului Naţional Liberal. Eu mă comport ca prim-ministrul României. Mi-aş dori ca domnul Klaus Iohannis, după aceste două luni în care s-a bătut doar pentru PNL, să redevină preşedintele României şi atunci toate lucrurile sunt în regula”, a adăugat premierul la România TV.