Victor Ponta, audiat la DNA: Procurorii m-au întrebat dacă mă simt ameninţat de domnul Dragnea

Victor Ponta a ajuns vineri la prânz la DNA, pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum.

RomaniaTV.net
16 feb. 2018, 10:31
Victor Ponta, audiat la DNA: Procurorii m-au întrebat dacă mă simt ameninţat de domnul Dragnea

UPDATE Fostul premier Victor Ponta a declarat vineri, la ieşirea din sediul DNA, că a fost întrebat de procurori dacă se simte ameninţat de afirmaţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui.

„Declaraţia a durat jumătate de oră şi vreo două ore redactarea, am stat cu avocaţii pe hol. (…) M-au întrebat (procurorii – n.r.) un singur lucru: dacă mă simt ameninţat de domnul Dragnea cu minciunile alea. Am spus că nu, am primit hârtia, am dovedit că Dragnea minte, eu sunt mulţumit”, a explicat Ponta.

Cu privire la un posibil denunţ formulat de Vlad Cosma împotriva sa, Victor Ponta a spus că acesta a scris o mărturie „falsă” la cererea procurorilor.

„Nu avea cum să mă denunţe, că nu ştia. A scris o mărturie falsă la cererea procurorilor şi sigur că sunt supărat pe el că a minţit de mine, că altfel nu aveam dosar, dar acum, dacă a spus adevărul, ştiţi cum e, când recunoşti eşti pe jumătate iertat”, a precizat fostul prim-ministru.

Întrebat dacă mărturia sa ar putea complica situaţia juridică a lui Liviu Dragnea, Victor Ponta a răspuns: „Chiar nu i-am făcut nimic. De ce tot minte despre mine şi mă şi enervează degeaba? Nu ştiu de ce minte, cred că din prostie”.

Fostul premier Victor Ponta se află vineri la DNA, pentru a fi audiat ca martor în dosarul Tel Drum.

„Poate o să-mi aducă noroc, că aţi văzut că martorii în dosarul ăsta, unul e şef la ANCOM, unul e ministru de Finanţe”, a afirmat Ponta la sosirea la DNA.