Victor Ponta: Dacă va candida Iohannis împotriva lui Dragnea, pun ştampila pe Iohannis

Victor Ponta a dezvăluit cu cine ar vota dacă ar avea de ales între actualul preşedinte Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea.

RomaniaTV.net
03 apr. 2018, 19:59
Victor Ponta: Dacă va candida Iohannis împotriva lui Dragnea, pun ştampila pe Iohannis

„Dacă o să candideze în 2019 Klaus Iohannis împotriva lui Liviu Dragnea, eu pun ştampila pe Klaus Iohannis. Am văzut un sondaj acum, recent, şi Dragnea are 11% grad de încredere”, a declarat Victor Ponta într-o emisiune la TVR.

 Nici actualul premier, Viorica Dăncilă, nu a scăpat de criticile dure ale acestuia. Dăncilă a fost pusă la zid pentru faptul că a renunţat la protecţia celor de la SPP.

„Faptul că Dăncilă nu e protejată de SPP e o tâmpenie şi o prostie fără seamăn. Nu se face aşa ceva. Noul ministru de Externe al SUA e fostul şef CIA. Dacă eşti fraier, şi te laşi manipulat, e altceva”, a spus Ponta care ameninţă cu noi dezvăluiri, dar nu în orice condiţii.

„Eu am jucat tenis la SRI cu unul dintre liderii PNL. Nu îi spun numele că nu e normal. Dacă cumva iese şi spune vreo prostie, îi spun numele. Aşa a fost şi cu Liviu Dragnea, de aia am spus. Elena Udrea nu era invitată la evenimente, Alina Bica era mereu pe acolo”, a mai spus Ponta.