Victor Ponta, despre candidatura lui SORIN OPRESCU la PREZIDENŢIALE: Mi-ar plăcea, nu exclud VIDEO

Victor Ponta a comentat, luni, la Orăştie, anunţul lui Sorin Oprescu privind o posibilă candidatură la prezidenţiale cu sprijinul PSD, spunând că i-ar plăcea, dar decizia trebuie luată de partid. Social-democraţii se reunesc în şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a discuta despre candidatul partidului la Preşedinţia României.

30 iun. 2014, 08:47
Victor Ponta, despre candidatura lui SORIN OPRESCU la PREZIDENŢIALE: Mi-ar plăcea, nu exclud VIDEO

Victor Ponta a spus că Sorin Oprescu este „unul dintre marii lideri ai PSD chiar dacă nu mai este în PSD”, fiind singurul social-democrat care a câştigat Primăria Capitalei.

„O să discutăm. Nu exclud această variantă, dimpotrivă, mi-ar plăcea, dar aici este o decizie comună pe care trebuie să o luăm”, a comentat Ponta, anunţul lui Oprescu.

Ponta a precizat că discuţiile de luni vor viza şi candidatul la alegerile prezidenţiale, însă hotărâri oficiale vor fi luate în şedinţa Comitetului Executiv şi a Consiliului Naţional de la sfârşitul lunii iulie, reuniunea de luni fiind una informală.

Cu siguranţă vom şti cam ce vom decide în şedinţa Comitetului de la sfârşitul lunii. Lucrurile sunt foarte clare pentru mine: sunt mai mulţi doritori, facem alegeri preliminare. Nu sunt mai mulţi doritori, e unul singur, mergem la Congres„, a spus liderul PSD.

Şedinţă PSD într-o fostă UNITATE MILITARĂ. Comitetul Executiv discută despre candidatul la prezidenţiale

Sorin Oprescu a anunțat, duminică seara, că va candida la alegerile prezidențiale, dacă va avea sprijinul PSD și „al poporului PSD-ist”. În cazul în care va câştiga fotoliul de la Cotroceni, Oprescu a arătat că are trei nume pentru funcţia de premier: „Victor Viorel Ponta”

Oprescu, despre candidatura la PREZIDENŢIALE: Dacă va fi cazul şi am toate elementele, DA, mă duc! VIDEO