Victor Ponta, despre Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov: Ori oamenii aceştia iau aceleaşi droguri, ori mint de îngheaţă apele

Victor Ponta a comentat ironic afirmaţiile lui Liviu Dragnea, care a susţinut că ar fi avut loc o tentativă de asasinat asupra sa, şi ale lui Darius Vâlcov, care a afirmat că s-ar fi încercat racolarea sa de către KGB. Ponta spune că Dragnea şi Vâlcov "ori iau aceleaşi droguri, ori mint de îngheaţă apele şi îşi bat joc de toată lumea".

RomaniaTV.net
22 aug. 2018, 05:09
Victor Ponta, despre Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov: Ori oamenii aceştia iau aceleaşi droguri, ori mint de îngheaţă apele

„Dimineata am aflat ca pe Valcov a vrut sa il racoleze KGB in 2015 ( de fata cu patronul de la „Phoenicia” la care statea Dragnea la hotel in Navodari in 2017) / seara am aflat ca pe Dragnea vrea sa il asasineze Soros – cand l-a trimis Basescu de la PD stia el ca doar asa distruge PSD!!!

Ori oamenii acestia iau aceleasi droguri ori mint de ingheata apele si isi bat joc de toata lumea / sau cred ca scapa de inchisoare si merg la ospiciu? Cand il vad asa verde la fata pe Dragnea imi este teama ca prima varianta este cea adevarata! In ambele situatii nota de plata va fi achitata de Romania!

Ps – am vazut ca Dragnea a reluat prostia cu George Maior care a facut ProRomania ( de la Washington) /cred ca Maior isi merita toate jignirile si minciunile cu care il improasca Dragnea – cat timp nu riposteaza la aceste mizerii ( si tace cum tacea cand se ruga Dragnea de el sa ii angajeze tanara iubita la SRI – sau cand se milogea sa il duca la Washington sa faca poze cu oficiali americani) nu are de ce sa se planga!”, a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că în aprilie 2017 a fost o tentivă de ucidere a sa, spunând că au fost patru străini care au stat trei săptămâni aici, plătiţi de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat că ştie că a fost şi o anchetă.

Citeşte şi: Liviu Dragnea susţine că în aprilie 2017 a fost o tentativă de ucidere a sa. Un om foarte celebru din lume a plătit patru străini