Victor Ponta, despre „preselecţia” DNA la alegeri: „De la noi pe cine să mai ia? Că suntem toţi!”

Victor Ponta şi-a susţinut colegii din PSD la alegerile locale din Gorj şi a comentat şi discuţiile privind "preselecţia" făcută de DNA printre candidaţii la funcţiile de primar.

05 iun. 2016, 09:22
Victor Ponta, despre „preselecţia” DNA la alegeri: „De la noi pe cine să mai ia? Că suntem toţi!”

„De la noi pe cine să mai ia? Că suntem toţi. Tot de la PSD să ia?”, a spus Victor Ponta, făcând haz de necaz, el însuşi fiind trimis în judecată în dosarul „Turceni-Rovinari”.

Fostul premier a apreciat faptul că votul se desfăşoară fără probleme cu ajutorul sistemului de scanare a cărţilor de identitate la intrarea în secţiile de votare: „Eu am dat banii pentru el, guvernul pe care l-am condus a dat banii pentru infrastructură. Sper să nu se întârzie prea mult votul. Dar nu cred că vor fi probleme”.

Victor Ponta a mai spus şi că de săptămâna viitoare vor începe negoicierile pentru formarea de majorităţi atât la nivel local, cât şi în Parlament, în vederea alegerilor parlamentare din toamnă: „Marţi mergem la Parlament şi cea mai importantă decizie – că domnul Zgonea oricum pleacă – va fi poziţia PSD-UNPR-ALDE faţă de guvernare. Asta cred că e cel mai imporant. Luni, marţi, probabil încep negocierile pentru majorităţile în plan local. PSD, chiar şi acolo unde va avea majoritate singur, va face alianţă cu ALDE şi UNPR şi după aceea şi în Parlament”.