Victor Ponta, despre Traian Băsescu: „Să fie sănătos!”

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, miercuri, cum comentează faptul că fostul preşedinte Traian Băsescu este acuzat de ameninţare, după ce i s-a schimbat încadrarea în dosarul în care Gabriela Firea l-a acuzat de şantaj.

02 sept. 2015, 08:26
Victor Ponta, despre Traian Băsescu: „Să fie sănătos!”

Traian Băsescu a fost citat, miercuri, la Parchetul General, în dosarul de şantaj la adresa senatorului PSD, Gabriela Firea.

Potrivit România TVprocurorii au decis să schimbe încadrarea. Conform unor surse judiciare, lui Băsescu i s-a adus la cunoştinţă faptul că este acuzat de ameninţare. 

„Să fie sănătos”!, a comentat Victor Ponta. 

Întrebat dacă, în dosarul său, avocatul care îl reprezintă va merge miercuri la DNA, Ponta a spus ironic: „Când doriţi dvs, atunci mergem. Ca să aveţi o stire.”

CITEŞTE ŞI TRAIAN BĂSESCU, întâmpinat cu huiduieli la Parchetul General: „Sunt pregătit pentru orice” VIDEO

Traian Băsescu a fost citat, miercuri, la Parchetul General, în dosarul de şantaj la adresa senatorului PSD, Gabriela Firea. Fostul preşedinte a fost întâmpinat cu huiduieli de către mai mulţi protestari, care au strigat „La puşcărie!” Avocatul fostului preşedinte a declarat, la sosire, că nu ştie exact motivul pentru care au fost citaţi, dar este posibilă şi o decizie privind trimiterea sau nu în judecată. Şi Băsescu a spus că se aşteaptă la orice, dar a arătat că nu are emoţii pentru că nu a încălcat legea.