Ponta: Dragnea a minţit cu neruşinare! Credeţi că îşi dă demisia? E prea lacom, însetat de putere şi ticălos ca să facă aşa ceva

Victor Ponta a lansat un atac deosebit de dur la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Victor Ponta a publicat dovada că a fost chemat în calitate de martor la DNA în dosarul Belina, vizându-l pe Liviu Dragnea, care îl acuzase că a făcut denunţuri împotriva lui.

RomaniaTV.net
15 feb. 2018, 14:45

Victor Ponta arată că a fost ca martor la DNA şi susţine că nu a făcut niciun denunţ penal împotrvia lui Liviu Dragnea, aşa cum îlacuzase preşedintele PSD.

Ma mult, Ponta afirmă că Dragnea ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al PSD, dar spune că este conştient că asta nu se va întâmpla.

„Am primit dovada scrisa / am fost chemat ca martor la DNA (nu am depus niciodata niciun denunt contra nimanui) – iarasi Dragnea a mintit cu nerusinare! Credeti ca isi da demisia?

– Dragnea Mincinosul si-a batut joc de membrii PSD (partid in care am activat timp de 15 ani si pe care l-am condus mai mult de 5 ani) si de 5 milioane de romani care au pus stampila de vot pe numele meu in 2014 !

Daca ar mai avea macar 1% rusine mi-ar cere scuze imediat si si-ar da demisia din PSD si din Parlament – dar este prea lacom, insetat de putere si ticalos ca sa faca asa ceva!

Fiind un PD-ist crescut la scoala lui Basescu, perpelind soriciul pentru Kovesi si lustruind clantele la Cotroceni – Dragnea a murdarit pe oricine reprezinta cu adevarat social democratia din Romania! Ah – si acum facem Congresul al XIV lea ca sa fie aplaudat ca si “Carmaciul” de la Teleorman! Ce rusine – ce plan pervers de ingropare a PSD ca sa scape el cu banii de la Teldrum si proprietatile din Brazilia!

Sunt insa convins ca in 2019-2020 oamenii vor fi alaturi de mine si de #ProRomania pentru a repara ce a stricat si a vandut Dragnea Mincinosul!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.