Victor Ponta: Dragnea este expresia părţii lacome şi rele din PSD

Victor Ponta, liderul Pro România, a spus, vineri, la Iaşi că partidul său va putea colabora cu PSD doar dacă se renunţă la "teleormanizarea" partidului, iar Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă sunt schimbaţi din funcţii.

RomaniaTV.net
12 oct. 2018, 14:36
Victor Ponta: Dragnea este expresia părţii lacome şi rele din PSD

Victor Ponta a afirmat, într-o conferinţă de presă, la Iaşi, că este întrebat mereu dacă se întoarce în PSD, în cazul în care Liviu Dragnea pleacă de la conducerea partidului, el precizând că ar putea colabora cu PSD numai dacă partidul se democratizează.

„Eu spun un lucru pe care l-au înţeles, sper, toţi PSD-iştii buni care au rămas în PSD. Dacă ei pot să-i schimbe pe Dragnea, pe Dăncilă, să deteleormanizeze partidul, să-l ducă într-o direcţie social-democrată europeană, atunci da, putem să colaborăm, să facem proiecte comune, să ne sprijinim. Dar după cum se vede nu pot, iar teleormanizarea s-a dus şi în teritoriu. Şefii de filiale pe care Dragnea i-a pus prin judeţe sunt interimari. Nu-i lasă să se aleagă, iar aceşti oameni se comportă ca mici Dragnea în teritoriu şi asta îndepărtează electoratul şi creează o mare dezamăgire”, a spus Victor Ponta, citat de News.ro.

Liderul Pro România a afirmat că gradul de ură al românilor faţă de Dragnea este mai mare decât cel faţă de Traian Băsescu, când acesta din urmă era preşedinte, susţinând că peste tot unde merge este întrebat de oameni „Când scăpăm de Dragnea?”

„Dragnea are mulţi părinţi, primul e Băsescu. Apoi a venit în PSD pe vremea lui Năstase, după care a fost numărul doi în vremea lui Geoană. Eu am susţinut-o pe Rovana Plumb la conducerea partidului. Dragnea este expresia părţii baroniale lacome şi rele din PSD şi mă bucur că la Pro România scăpăm de aceste metehne. La PSD n-am reuşit”, a afirmat Victor Ponta.

El a participat, vineri, alături de alţi lideri ai partidului, la reuniunea regională Pro România de la Iaşi, la şedinţă fiind prezenţi peste 150 de membri şi simpatizanţi ai partidului din judeţele din Moldova.