Victor Ponta, după întâlnirea cu Dragnea: Mă bucur că toţi au înţeles că FUNDAŢIA nu se referă la chestiuni POLITICE

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, după întâlnirea avută cu Liviu Dragnea că va veni "la PSD ori de câte ori are nevoie partidul" de el.

18 ian. 2016, 10:25
Victor Ponta, după întâlnirea cu Dragnea: Mă bucur că toţi au înţeles că FUNDAŢIA nu se referă la chestiuni POLITICE

„Sunt membru PSD şi deputat PSD şi când mă cheamă preşedintele partidului vin să discutăm. Vin de câte ori are nevoie PSD de mine, cu mare drag”, a declarat Victor Ponta la ieşirea din sediul PSD.

Totodată, Victor Ponta a făcut câteva precizări şi despre fundaţia pe care a înfiinţat-o.

„Fundaţia e un lucru foarte bun şi mă bucur că toată lumea a înţeles că se referă la chestiuni care nu sunt politice”, a afirmat Victor Ponta.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, înainte de întâlnirea cu Victor Ponta: PSD are nevoie de expertiza lui

Liviu Dragnea, președintele PSD, a avut o întâlnire, la sediul partidului, cu fostul premier Victor Ponta, de la ora 11.00.

Judecătoria sectorului 5 a amânat joi, pentru data de 21 ianuarie, judecarea cererii de acordare a personalității juridice Asociației „Black Sea Regional Cooperation Projects 2020”, condusă de fostul premier Victor Ponta.

Magistrații au amânat procesul după ce reprezentantul fundației nu ar fi depus toate actele necesare.

Actele de înființare a acestei fundații au fost depuse în instanță pe data de 15 decembrie 2015, însă procesul a fost amânat joi pentru săptămâna viitoare pe motiv că reprezentantul fundației nu a depus toate documentele necesare.

Surse politice au declarat, săptămâna trecută că această fundație va fi condusă de Victor Ponta și nu se va implica în politică.