Victor Ponta: E foarte proastă înlăturarea lui Daniel Constantin din guvern. Dragnea este foarte bun la a rămâne singur

Deputatul PSD Victor Ponta a afirmat marţi, la Parlament, că are o părere „proastă” despre înlăturarea lui Daniel Constantin din Guvernul Grindeanu, iar el şi-ar dori să fie mai puţine scandaluri şi mai multă guvernare. Fostul premier a ţinut să precizeze că Liviu Dragnea este „foarte bun la a rămâne singur”.

28 mart. 2017, 11:05
Victor Ponta: E foarte proastă înlăturarea lui Daniel Constantin din guvern. Dragnea este foarte bun la a rămâne singur

Chestionat ce părere are despre înlăturarea lui Daniel Constantin din guvern, Ponta a spus că „proastă”.

„Proastă, dar acum ce contează ce părere am. Eu mi-aş dori să fie mai puţine scandaluri şi mai multă guvernare”, a completat deputatul.

Victor Ponta a susţinut că a avut şi el o contribuţie importantă în formarea ALDE şi acum îi pare rău că „se strică treaba”.

„Cu ALDE am avut şi eu o contribuţie importantă în a se face ALDE. Îmi pare rău că acum se strică treaba. Eu am pus umărul foarte mult la o nouă construcţie politică, am crezut că domnul Tăriceanu a făcut bine plecând dintr-un PNL care nu-l mai reprezenta. Am făcut cât am putut de mult, de la numirile unor miniştri în guvernul pe care l-am condus, inclusiv sediul, după cum ştiţi, stau în sediul USL”, a afirmat fostul premier, potrivit News.ro.

El a mai spus că l-a deranjat faptul că persoane din ALDE, care au fost miniştri în guvernările sale s-au „lepădat” de el.

„Şi dacă m-a deranjat ceva, şi aici e o problemă mare de caracter, dar nu ştiu exact cine s-a apucat să îi reproşeze lui Daniel Constantin că e prieten cu mine. Păi Călin Popescu Tăriceanu nu e prieten cu mine? Pe domnul Chiţoiu nu l-am apărat? Pe doamna Graţiela Gavrilescu nu eu am pus-o ministru sau pe domnul Gerea? De când s-au lepădat aşa deodată de mine? Îmi erau toţi foarte apropiaţi, mai ales când îi numeam în funcţii”, a completat fostul prim-ministru.

De asemenea, întrebat dacă Liviu Dragnea a cerut excluderea lui Daniel Constantin din Guvern, Victor Ponta a răspuns: „Liviu este foarte bun la a rămâne singur”.