Victor Ponta: Haosul Fiscal Bugetar bate la uşă. De la 1 Ianuarie, Dumnezeu cu mila!

Victor Ponta critică intenţia USR de a depune mii de amendamente la legea de modificare a Codului Fiscal, arătând că orice amânare a legii este echivalentă cu rămânerea în vigoare a TVA split.

RomaniaTV.net
27 nov. 2017, 10:08
Victor Ponta: Haosul Fiscal Bugetar bate la uşă. De la 1 Ianuarie, Dumnezeu cu mila!

„Azi Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care devine obligatoriu Sistemul “TVA Split” pentru TOATE firmele din Romania ESTE IN VIGOARE!

Degeaba a reusit Eugen Teodorovici sa schimbe ceva foarte bun in Legea de aprobare a Ordonantei cand s-a discutat la Senat / pentru a se aplica aceste schimbari trebuie ca legea sa fie votata in forma noua si la Camera Deputatilor si sa fie promulgata de Presedinte ( plus publicata in Monitorul Oficial)/ altfel ramane in vigoare Ordonanta.

Colegii de la USR probabil ca au intentii bune dar metoda propusa este o prostie / cu cat depui mai multe amendamente si prelungesti discutia la Camera cu atat mai mult Ordonanta ramane in vigoare si produce efecte de la 1 Ianuarie/ ati inteles?

Deputatii din Grupul #ProRomania vom cere dimpotriva – sa fie cat mai repede discutata si votata Legea de aprobare a Ordonantei in forma care elimina obligativitatea TVA Split ( poate sa ramane optional ca oricum asa este de la 1 Octombrie si nu s-a inscris nimeni)!

Oricum „Haosul Fiscal Bugetar” bate la usa – de la 1 Ianuarie Dumnezeu cu mila! Iar noi ne uitam la razboiul “Dragnea – Kovesi””, a scris Victor Ponta pe Facebook.